Coaching

Coaching is een krachtige manier om je persoonlijke of professionele doelen te bereiken.

Samen gaan we aan het werk zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Of je nu worstelt met het behalen van succes in je carrière, het vinden van balans in je leven of het verbeteren van je relaties: coaching kan je helpen om duidelijke doelen te stellen en concrete stappen te zetten om ze te bereiken.

Overwin je obstakels

Als coach help ik je om je potentieel te ontdekken en te benutten. Ik werk met je samen om je sterke punten te identificeren, je obstakels te overwinnen en jezelf te ontwikkelen op een manier die past bij jouw unieke persoonlijkheid en behoeften.

Of je nu een carrièreswitch wilt maken, je zelfvertrouwen wilt vergroten of gewoon wilt leren hoe je beter kunt communiceren met anderen, ik kan je helpen om je doelen te bereiken. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen op een manier die voor jou werkt.

Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen op een manier die voor jou werkt.

Wanneer is coaching iets voor jou?

Herken je jezelf in één of misschien wel meer voorbeelden die hieronder staan? Dan kan coaching geschikt voor jou zijn. Maar ook als jouw specifieke probleem hier niet bij staat neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Nanja Kuijt

Oprichter Praktijk Solis

“Mijn doel is om de beste begeleiding te bieden die mogelijk is. Ik geloof dat ieder mens uniek is en daarom ook een unieke benadering nodig heeft. Bij mij staat persoonlijke aandacht centraal zodat jij je op je gemak voelt en er een veilige omgeving wordt gecreëerd waarin jij je verhaal kunt delen.”

Nanja Kuijt is relatietherapeut, counseler en coach. Ook staat ze ingeschreven als registermediator bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

Kennismaking

Maak vrijblijvend kennis met de diensten van Prakijk Solis

Praktijk Solis biedt verschillende diensten binnen één praktijk. Misschien begin je aan een coachingstraject maar lijkt counseling op dit moment beter bij je te passen of zocht je een mediator om de zaken rond de scheiding goed te regelen maar blijkt de relatie tussen jullie toch nog niet helemaal ten einde en is het de moeite waard om toch nog relatietherapie te proberen. 

Plan een kennismakingsgesprek in en kom erachter welke hulp het beste bij jou past.